2 minúty čítania, Michaela Zemková 01. 08. 2016

Ideálne rande? Ako má vyzerať? V prípade, že počasie vám praje, nie je nič romantickejšie ako prechádza po parku v svetle mesiaca alebo pri západe slnka. Na rande so svojou vysnívanou treba zaujať! V prvom rade nielen svojou charizmou a charakterom ale dôležitý je aj celkový výzor. Všetko musí byť dokonalé.

Ako sa však obliecť na romantickú prechádzku? Ženy naberajú inšpiráciu z obálok módnych časopisov alebo hľadajú štýlové outifity na módnych blogoch a taktiež využívajú pomoc svojich priateliek a výber vhodného oblečenia konzultujú s nimi. Pre ženy je jedným z najdôležitejších a najviac stresujúcich situácií rande s očarujúcim princom. Aby ste sa stali očarujúcim princom venujte pozornosť úprave zovňajška, ale i výberu vhodného oblečenia.

Outfit na romentické rande 

Vaša vysnívaná si pravdepodobne na romantické rande oblečie farebné kvetinové šaty alebo niečo v tomto štýle. Vy aby ste tento romantický večer nepokazili, mali by ste si vybrať krátke bavlnené nohavice v pastelových farbách a skombinovať s klasickým tričkom, poprípade košeľou. Ak chcete, aby to nebolo príliš športové stačí k outfitu pridať módne mokasíny. Zvolením vhodným doplnkov podčiarknete jedinečnosť Vášho outfitu. Kožený náramok a retiazka či slnečné okuliare sú určite vhodné. Ak sa budete riadiť našimi radami dávame vám slovo, že sa budete zaručene páčiť.

Prinášame inšpiráciu v podobe tohto štýlového ouftitu:

Outfit na romentické rande