4 minúty čítania, admin hlavní 31. 03. 2016

Čo by nemalo chývať v šatníku trendy chlapa!

Módu môžeme prirovnať k výstavbe domu – bez kvalitných a pevných základov sa stavať jednoducho nedá. Tak ako nie je jednoduché postaviť dom tak ani poskladať kúsky oblečenia tak, aby spolu ladili. Zostavili sme preto pre vás milí páni rebríček siedmych najdôležitejších súčastí garderóby, ktoré nesmú vo vašom šatníku chýbať. Sú to:

  1. Univerzálne biele tričko,
  2. Elegantná biela košeľa
  3. Moderné jeansy
  4. Štýlové sako
  5. Sveter s výstrihom
  6. Pohodlná mikina
  7. Kabát

Univerzálne biele tričko

Biele tričko s krátkym resp. dlhým rukávom ponúka najrôznejšie možnosti kombinácií. Ideálne pod sako, športový strih košele, sveter ale i do kombinácie s modernými džínsovými nohavicami. Pod košeľu si oblečte biele tričko poprípade i farebné a k nemu jeansové nohavice a jednoduchý športový outfit je na svete.

Biela košeľa

Bielu košeľu môžete nosiť prakticky s čímkoľvek a na rôzne spôsoby. Košeľa bielej farby dokonale vyznie v kombinácií s farebným svetrom, nohavicami všetkých odtieňov i štýlovými sakami či pánskymi oblekmi. Oblečte si k nej džínsové nohavice a bude vyzerať skvele. Ak si vyhrniete rukávy nezabudnite ozdobiť svoju ruku jednoduchým náramkom alebo štýlovými hodinkami. K bielej košeli do obleku si môžete uviazať kravatu akéhokoľvek vzoru i farebného prevedenia.

 

Moderné jeansy

Rifľové nohavice je možné ich skombinovať s čímkoľvek a nosiť k rôznym príležitostiam.

Štýlové sako

Je klasika, ktorá nikdy nesklame. Biele tričko, košeľa i sveter dokonale vyniknú pod moderným a štýlovým sakom. Moderný športový strih saka využijete prakticky pri akejkoľvek príležitosti. V trendy saku očaríte na pracovných, osobných či menej formálnych stretnutiach, na rodinnej oslave, firemnej akcií, romantickej večery so ženou ale i búrlivej víkendovej party.

 

Sveter

Elegantný kúsok ideálny k vrstveniu. Môžete ho nosiť v kombinácií s košeľou, tričkom ale i doplniť o vkusné sako. Rôzne modely ponúkajú zaujímavé možnosti kombinácií. Trendy sú svetre s výstrihom v tvare písmena V, svetre s polkruhovým výstrihom ale i svetre na gombíky či tie, ktoré sa obliekajú cez hlavu.

Pohodlná mikina

Každý muž ocení na bežné nosenie pohodlnú mikinu. Šatník každého muža by mal byť vybavený aspoň 5 kúskami pohodlných mikín rôznych strihov a farieb. Najobľúbenejšie sú mikiny s kapucňami.

 

Kabát

V šatníku žiadneho gentlemana nesmie chýbať kabát, ktorý k obleku vypadá sto-krát lepšie ako prešívaná bunda. Kabát v neutrálnych farbách je skvelý kúsok, ktorý sa hodí ku všetkému, nielen k obleku, ale i k elegantnému svetru či košeli. Kabát v hnedej, šedej i modrej farbe je skvelou voľnou, s ktorou nič nepokazíte.

 

Doplňte svoj šatník o tieto kúsky oblečenia a už nebudete musieť riešiť problém s výberom vhodného oblečenia či už na romantické rande, rodinnú oslavu, večerné posedenie s priateľmi, firemný večierok či víkendovú party.