2 minúty čítania, admin hlavní 31. 03. 2016

Nechcete vyzerať ako každý druhý a predsa neradi vyčnievate z radu? Žiadne bláznivé nápady čo na seba v tomto období? Dnes vám prinášame zopár rád a tipov čo na seba ak vám už dochádza fantázia a predsa chcete vyzerať príťažlivo. Každý z nás je iný. Iná stavba tela, iný vkus, iný štýl a iný účes. Nie každému pristane oblek a na druhej strane nie každý sa cíti pohodlne v teplákoch. Preto sa teraz pozrite do zrkadla a skonštatujte svoju postavu. Ste chudý, svalnatý, vysoký či naopak nízky? Pre každého z Vás tu máme tipy ako vyzerať dobre v každej situácii.                                                                                                                       

Ste chudý a priemerného vzrastu? Mnoho mužov, vám podobným, robia chybu  tým, že sa snažia zamaskovať svoju štíhlosť  veľkými nohavicami a tričkami. Ak si to viete predstaviť určite sa vám tá predstava nepáči. Pre takýto typ postavy navrhujem rifle vašej veľkosti, tričko s dlhým rukávom a kockovaný kabát s farebne zladeným šálom.

Ste svalnatý typ? Myslím, že vy to máte najjednoduchšie. Takmer všetko na vás vyzerá príťažlivo. Rifle, farebné tričko, športová bunda alebo smoking a kabát? Nie jedna dáma sa na vás usmeje či dokonca za vami otočí  ak prejdete okolo. Nemáte nad čím dlho rozmýšľať. Pokaziť by sa to dalo len baretkou na hlave. 

Príliš vysoký alebo naopak nízky? Pre oba typy určite neodporúčam košele vytiahnuté z nohavíc, pretože sa to nehodí ani k jednému z vás. Určite sa stretávate často s problémom typu       ,, Kde na seba nájdem oblečenie?“. Nezúfajte, vždy sa niečo nájde, ak aj nie, tak je veľa šikovných krajčírov, ktorí vyhotovia smoking a iné oblečenie na vaše požiadanie presne na mieru. A máte istotu, že vám oblečenie sadne ako uliate.

Rada:  Ak si nie ste istý so svojim oblečením, dajte na názor priateľa alebo odborníka. Ale ak sa  vo vybranom oblečení cítite neisto alebo až nespokojne a nepohodlne, určite nepoľavujte a hľadajte štýl oblečenia, ktorý vám pristane, budete sa v ňom cítiť pohodlne. Potom ho už nikdy viac nevymeníte. Nemusíte mať postavu ako modely z výkladov obchodov, stačí ak sa budete vo svojom oblečení cítiť pohodlne a deň bude hneď krajší.