8 minút čítania, Lucia Pampurikova 19. 05. 2021

Nadčasové biele tričko - základ každého šatníka. Biele tričko predstavuje všestranný univerzálny kúsok, ktorý využijete v rôznych štýloch od elegantných outfitov až po originálne pouličné. Pokiaľ si jeho potenciál neviete predstaviť, inšpirujte sa s nami modernými outfitmi, v ktorých jednoduché biele tričko hrá hlavnú úlohu.

bunda s bielym tričkom

Vkusný elegantný look v bielom tričku? Biele tričko je skvelý pomocník nielen pri štýlových neformálnych outfitoch, ale aj pri elegantnom formálnom štýle. Či je leto a či mráz, v jednoduchom bavlnenom tričku to vždy dáš! Vyskladajte si pútavý módny outfit v klasickom tričku nekonečných možností. Ponúkame pár jednoduchých a zbytočne neprekombinovaných cool outfitov, ktoré obyčajné biele tričko posunú na iný level.

Biele tričko a rifľové kombinácie

V jednoduchosti je krása a pri outfitoch v univerzálnom bielom tričku to platí dvojnásobne. Nesmrteľná rifľová kombinácia dlhodobo kraľuje v rebríčku módnych trendov. Využite aj vy rafinované denim kúsky v mestskom sviežom looku. 

 

panske riflove bundy

Pre svieže a nápadité kombinácie môžete využiť slim fit biele tričko a rifľovú bundu alebo trendy rifľovú košeľu. Pravdou je, že pod rifľovou bundou vyzerá dobre aj tričko vo výrazných pestrých farbách, ale biele na plnej čiare vyhráva. 

Počas chladnejších jarných dní zatraktívnite denim look s bielym tričkom príjemným tenším šálom/šatkou, aj vo výraznej kontrastnej farbe. Rifle a rifľová bunda? Móda je nevyspytateľná a rozmanitá, preto kombinácia rovnakých materiálov nie je žiadnou novinkou. Dôležitý ťah pri kombinácií rifľových kúskov, je zvoliť odlišné odtiene rifľoviny. Dokonca môžete úplne odbočiť od klasickej modrej a skúsiť šedú rifľovú bundu a čierne rifle. 

Elegantná kombinácia: biele tričko a športové sako

Každý milovník neformálneho elegantného looku má doma v skrini najmenej jedno športové sako. V kombinácii s jednoduchým bielym tričkom docielite elegantný atraktívny vzhľad, ktorý zaujme nejednu ženu vo vašom okolí. 

Voľbou na istotu, je tmavomodré, modré, čierne, sivé a béžové sako. Farebné varianty, ktorými nikdy nič nepokazíte. Nezabúdajte celý look doladiť do posledného detailu. Mokasíny v športovej elegancii majú svoje čestné miesto. Ak k nohaviciam zvolíte opasok, farba mokasín by mala ladiť s farbou (farebným odtieňom) opaska.

Kus extravagancie nie je nikdy na škodu. Pokiaľ preferujete nekonvenčný štýl, dvojradové sako s bielym tričkom je zásah do čierneho. Nápaditý módny outfit dolaďte chino nohavicami v kontrastnej farbe.  Nezabúdajte na doplnky, ktoré podčiarknu váš štýl a imidž. 

Náš tip: Biele, čierne alebo béžové tričko perfektne zapadne do biznis štýlu. Ako? Ako "tielko" pod košeľou. Tričko pod košeľou je hygienickejšie a praktickejšie ako klasické tielko.

pánsky blejzer

Rebelský štýl - James Dean v bielom tričku

Kto má rád 50. roky, "greaser" subkultúru (našu známu Pomádu), rock and roll a k tomu všetkému pozná nepolepšiteľného rebela a sexsymbol Jamesa Deana, tak si určite pamätá jeho štýl obliekania. Rifle, opasok a biele tričko tvorili základ populárnych outfitov Jamesa Deana. Bomber bunda pri potulkách ulicami nesmela chýbať. 

james dean

Nezabudnuteľný look lámača ženských sŕdc môžeš zmodernizovať v atraktívnej koženej bunde motorkárskeho štýlu. Štýlová kožená bunda jednoduchému outfitu v bielom tričku dodá šmrnc a moderný akcent.

pánska kožená bunda

Biele tričko pod hrubé pletené svetre

Pohodlne a podľa najnovších trendov aj na jeseň! Aj v chladnom jesennom období môžete zažiariť a ohúriť v ležérnom outfite s bielym tričkom. Nenechávajte pletené  módne kardigany ležať v skrini. Využite ich čaro a vyskladajte pútavý mestský outfit v atraktívnej kombinácií : pletený jednofarebný kardigan, biele tričko s okrúhlym výstrihom, slim fit rifle. Zahrajte to na elegána a dotiahnite jesenný look do úplného konca. Kožené pánske čižmy a kvalitný kožený opasok sú pre elegantný jesenný outfit to pravé orechové.

pánsky kardigan

pánske svetre

 

Biele tričko a kreatívny street style

Rafinovaný street style alias pouličný štýl, naplno využíva flexibilitu bieleho trička. Módny svet sa neustále mení a napreduje. V 21. storočí poznáme aj iný strih a prevedenie bieleho trička ako klasický rovný strih.

Jeho ponuka je pestrá. Môžete si vybrať biele tričko:

  • so starým, dobre známym okrúhlym výstrihom,
  • so sexi V - výstrihom,
  • v modernom asymetrickom dizajne,
  • v tradičnom pohodlnom regular (nezúženom) strihu,
  • v módnom slim fit strihu,
  • v trendy oversize prevedení.

Vyskladaný outfit by mal byť v prvom rade pre vás komfortný. Z toho dôvodu odporúčame bavlnené tričko, aj keď efektívny mix materiálového zloženia - bavlna, elastan nie je na zahodenie.

Pokiaľ si vyberiete slim fit strih, jednoznačne "berte" tričko s elastanom. Elastan disponuje skvelým vlastnosťami, ktoré pri nosení a údržbe oceníte. Jeho najväčším plusom je, že sa nekrčí a je pružný, preto tričko, aj pri častom používaní, nestráca svoj pôvodný tvar. 

pánske bundy

Módni kritici pouličného štýlu určite ocenia kombinácie:

  • biele tričko, zelené, béžové alebo tmavomodré cargo nohavice a bomber bunda,
  • oversize biele tričko so slim fit čiernymi roztrhanými rifľami,
  • biele tričko s asymetrickými línia s jogger nohavicami alebo s teplákmi s nižším sedom,
  • biele tričko, flanelová kockovaná košeľa a rifle,
  • biele tričko pri vrstvených outfitoch.

outfit s tričkom

Veríme, že sme vás dostatočne presvedčili o tom, že aj v jednoduchosti je krása a že aj obyčajné nemusí hneď znamenať nudné.

V módnych kruhoch sa traduje, že aj v bielom tričku môžete vyzerať vkusne a štýlovo. Obyčajné biele tričko pre vašu peňaženku nepredstavuje extrémnu finančnú záťaž. Pokiaľ ešte v svojej vycibrenej zbierke nevlastníte ani jedno biele tričko, neváhajte a minimálne jedno si zakúpte. Biele tričko patrí k must - have kúskom šatníka. Pri tvorení sviežich módnych outfitov, je na nezaplatenie.