11 minút čítania, Lucia Pampurikova 08. 12. 2020

Je potrebné povedať, že rok 2020 nebol pre mnohých ľudí práve najlepším rokom. Možno si myslíte, že nemáme čo oslavovať, keďže rok 2020 je ešte stále dosť deprimujúci, nevydarený a chaotický, samé zákazy a príkazy, veľa ľudí prišlo o prácu a tá korona nie a nie dať si pohov. Na jednej strane s vami súhlasíme a dávame vám za pravdu, na tej druhej si však myslíme že pokiaľ ste tento rok prežili v zdraví, nikoho a nič ste nestratili a máte možnosť oslavovať príchod roka 2021 so svojimi priateľmi či rodinou, tak je to jasné. Nahoďte sa a roztočte párty roka aj u vás doma. Veď nie je podstatné kde budete oslavovať (keďže bary a diskotéky sú mimo hry a žiadne divoké párty sa v meste konať nebudú), ale s kým budete a navyše výhodami oslavy v teple domova sú určite dobrá spoločnosť len osôb, s ktorými chcete večer stráviť, čiže žiadne barové bitky či dotieraví opití ľudia a minimálne fronty na toalety.

Ak sa aj sami seba pýtate, či má vôbec nejaký zmysel sa na Silvestra vyfešákovať, keď oslavy budú prebiehať doma alebo niekde na chate s kamošmi, tak verte že má. Páni, odhoďte tepláky a vyťahané tričko a vylovte zo skrini tie naj kúsky, v ktorých sa vy sami budete cítiť ako králi poslednej párty roka 2020. Sebavedomý, sexi parketový lev. 

Voľba na istotu

pánske tričko s potlačouNa párty máte obmedzený budget a čo sa vášho vysnívaného outfitu týka, na to euríčka akosi nezostali. Nevadí, nič nie je stratené. Na silvestrovskú divokú domácu párty je najideálnejší ležérny, pohodlný štýl. Popracujeme s tým, čo už vo vašom šatníku máte. Tepláky, ale ostávajú zamknuté v skrini na sto zámkov. Neflákajte to a vyskladajte si originálny outfit. Vaše obľúbené džínsy, slim fit strihu by boli najpraktickejšie a najrýchlejšie riešenie. Punc originality docielite práve s kľúčovým kúskom, s moderným tričkom, jednofarebným alebo s trendy potlačou úplne postačia. 

Roztomilí "kockáči"pánska kockovaná košeľa

Ste zarytý košeľový typ, ale klasiky v podobe peknej slim fit košeli s kvalitným oblekom už máte dosť v práci? Nezúfajte, trendy alternatíva ako džínsová alebo kockovaná košeľa vás určite nadchne a výsledný outfit nakoniec príjemné prekvapí.  Rifle slim fit strihu a nadčasová kockovaná košeľa, to je stará dobrá overená klasika. S tričkom pod alebo aj bez neho. Flanelové kockované košele hlásia tento rok veľký comeback. Červeno-čierna či bielo-čierna kombinácia funguje nabetón. Nesmrteľná a stále veľmi trendy je aj rifľová košeľa, okrem známej modrej denim varianty, objavte čaro v štýlovej tmavozelenej či elegantnej bordovej farbe.

pánske rifľové košeleDrsní chlapcipánske čierne rifle

Pre drsnejších vzhľad na párty roka sú najideálnejšie roztrhané džínsy, najlepšie tie čierne a biele tričko. To je bez debaty. Ak by ste chceli vytvoriť interesantný rebelský  komplet, naskytuje sa vám tak príležitosť vyskúšať trendy sako alebo blejzer či sveter na zips s koženými detailmi. S koženými doplnkami váš outfit postúpi na úplne iný level. Vynikne tak vaša nespútaná dobrodružná osobnosť. Nezabudnite na rockerskú obuv, pánske kožené čižmy, nápaditý kožený opasok s originálnou prackou a párty môže začať. 

pánska kožená zimná bunda

Elegantný moderný štýl aj u vás v obývačke

Silvester je pre niekoho divoká nočná jazda plná alkoholu, dobrého jedla a zábavy, ale ak pre vás silvestrovská noc predstavuje sviatok, ktorý trávite v kruhu rodiny, nie je nič lepšie ako vstaviť na eleganciu. Košeľa a chino nohavice sú pre vás v tomto prípade to pravé orechové. Pre ležérnejší vzhľad si vyhrňte rukávy a naopak pre originálny moderný look celý komplet zaklincujte sakom športového strihu v tohtoročných farbách akými sú modrá, bordová, čierna a tradičná klasická šedá alebo sivá. Vyskúšajte tvoriť aj farebné kontrasty, napr. svetlosivé sako a tmavomodrý sveter spolu perfektne ladia aj napriek kontrastným farbám. 

pánske moderné sako

Gentlemani nedajú dopustiť na slávnostný elegantný look v modernom obleku alebo na formálny black tie dress code. Pre menej formálny, ale stále veľmi elegantný a hlavne sofistikovaný vzhľad siahnite po čiernom obleku, roláku vínovej farby, takže motýlika a kravatu nechajte doma. Ak sa musíte na oslavu dostaviť ku priateľom, nezabudnite na kvalitný vlnený kabát a kožené elegantné pánske "čižmy".

Klasika alebo originalita? Na akej farebnej vlne bude tento rok váš finálny párty outfit?

Horúcim tipom je bordová/vínová farba!!! Bordový sveter, bordové sako alebo slim fit bordová košeľa. Bordovú farbu hravo skombinujete s čiernou, šedou, hnedou/kamelovou alebo aj s bielou. 

bordový sveter

Základné farby (hnedá, čierna, tmavomodrá a šedá) vás nikdy nesklamú, ale na takú špeci príležitosť ako je oslava príchodu Nového roka, môžete popustiť uzdu fantázie. Zariskujte s bordovou, tmavozelenou, slivkovou či horčicovou farbou. V svojom dobre známom elegantnom outfite s trendy novými kombinácií to zahráte na sebavedomého moderného muža a váš odvážny vkusný komplet neujde pozornosti žiadnej ženy.

Nadčasové biele tričko

pánske biele tričko

Jednoduché bavlnené biele tričko. Klasické biele tričko s krátkym rukávom by malo mať svoje miesto v každom pánskom šatníku. Tento nadčasový kúsok je univerzálny vo všetkých smerom. Pri farebných kombináciách, pri rôznych štýloch a aj pri tvorení rôznych originálnych a jednoduchých outfitoch. Vyskúšajte trendy kombináciu - biele tričko s elegantnými chinos nohavicami či už v kontrastnej čiernej farbe, v módnej šedej, trendy bordovej alebo zelenej farbe.pánske béžové nohavice

Tón v tóne

pánske oblečenie

Monotónny, pre niekoho nevýrazný, no napriek všetkému vždy nadčasový. Jednofarebný čierny outfit. Nadčasová neutrálna čierna farba sa neoblieka len na smútočné obrady, naopak čierna je farbou elegancie a luxusu. Na silvestrovskú oslavu  je to jedna z alternatív, kde si bez obáv môžete obliecť čierny rolák či čiernu slim fit košeľu vzorovanú alebo hladkú s čiernymi rifľami alebo módnymi chinos nohavicami. Je to jednoduchá kombinácia, ktorá vždy zapôsobí. Celý outfit doladíte a vyzdvihnite s nezameniteľným jedinečným mužským šperkom, hodinkami. Pekné kvalitné pánske hodinky s väčším príťažlivým ciferníkom perfektne zapadnú do vášho párty kompletu.

Kardigán namiesto saka

Športové vypasované sako pre neformálny elegantný look je a aj vždy bude vkusné a štýlové, ale čo tak vyšperkovať celý outfit s trendy kardigánom, ktorý je veľkým hitom pre tohtoročnú zimnú sezónu. Hrejivý pletený pohodlný a moderný kardigán je perfektná náhrada za elegantné vlnené sako. Pod kardigán skúste tenký rolák alebo jednoduché biele tričko.

pánske svetreOriginálne tipy na silvestrovskú párty: hra s materiálmi

Poriadne zalovte vo vašom šatníku a skúste niečo menej konvenčné. Pokúste sa tento rok z vášho šatníka vytiahnuť kus extravagancie. Obrovským hitom pre zimu 2020 je určite bordové semišové sako alebo módne sako zo zamatu, košeľa Oxford krásnej pastelovej svetlomodrej farby či jemnej nenápadnej sivej, šedé chinos nohavice s elegantnými spoločenskými topánkami a na večierku budete "number one". 

Bláznivé oslavy na chate

Ak sa vám podarí a posledné minúty tohto roka budete odpočítavať  niekde v zasnežených horách na vašej alebo kamošovej chate, určite vás čaká neopakovateľný zážitok. A my vám to budeme len v tichosti závidieť. 

Po dobrej lyžovačke alebo dynamickej "prechádzke" na bežkách je potrebné sa kus nahodiť, upraviť a pripraviť občerstvenie na divokú tanečnú noc plnú dobrej nálady, skvelého jedla a vzrušujúcej atmosféry. Preto si otepľovačky, hrubé mikiny a tepláky nechajte pekne vysušiť na radiátoroch a na seba nahoďte štýlový trendy silvestrovský outfit. Rifle, rolák alebo polokošeľa s dlhým rukávom a príjemne hrejivý kardigán, predstavujú dokonalý vysokohorský outfit na poslednú párty roka 2020.

Sveter ako základ 

Vkusná horská klasika so štipkou elegancie. Rifle so svetrom, kombinácia, ktorá neomrzí, neprekvapí, ale za to vždy príjemne zahreje. Vôbec sa pri kozube nemusíte potiť v hrubom pletenom svetri, ale za vyskúšanie určite stojí módny bordový bavlnený sveter, sveter so škandinávskym vzorom alebo jednofarebný sveter s V-výstrihom, pod ktorý perfektne padne slim fit polokošeľa s dlhým rukávom.

pánske svetreA čo na nohy?

Biele tenisky, naleštené oxfordky či nadčasové timberlandy, nikto ich však pri vašom príchode nezaregistruje, ale všetci si všimnú aké máte ponožky.

Samozrejme u kamoša sa vyzujete, tak prečo sa s vašimi kamošmi trocha nezasmiať na vašich štýlových originálnych farebných ponožkách. Vybrať si veru máte z čoho, tak nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť ukázať aj vašu veselú originálnu stránku osobnosti. veselé pánske ponožkyDobrá rada nad zlato:

Ak sa chystáte na domácu párty ku priateľom či ako hosť na silvestrovskú párty na chate, nezabudnite so sebou doniesť občerstvenie. Fľaša domácej, balenie piva a nejaké chipsy by úplne mali stačiť.

My vám už len zaželáme vydarenú oslavu a krásny, lepší a zdravší Nový Rok 2021.