9 minút čítania, Lucia Pampurikova 04. 07. 2021

Po dlhej odmlke sa konečne otvorili brány zábavného a spoločenského sveta. Pomaly sa sprístupňujú kiná, interiéry barov, hudobné festivaly, koncerty a aj obľúbené diskotéky. 

disco gule

Večierok či víkendová disco párty je priestor, kde sa množstvo nezadaných ľudí snaží spoznať nových ľudí a predovšetkým nájsť si partnera či partnerku. Ženských magazínov, ktoré radia ženám ako sa obliecť na večierok či party je nekonečne veľa. A práve preto sme sa rozhodli, poradiť mužom, ktorí chcú byť na párty za skutočnú hviezdu večera. Kreativite sa medze nekladú. Vytvorte si spolu s nami nápaditý a originálny párty outfit, ktorý je hoden skutočného moderného muža.

Buď TRENDY!

Nebojte sa na seba upútať  pozornosť. Buďte IN! Moderný muž s istou dávkou sexepílu, zdravým sebavedomím a s iskrou v očiach očarí každú krásku na párty. Zaujmite v nápaditom originálnom outfite. Ste elegán, ktorý uprednostňuje klasiku alebo skôr dobrodruh, ktorý má rád výzvy a nebojí sa experimentovania? 

 pásikavé pánske sako, čierne hodinky, sivé elegantné nohavice

Elegantná košeľa je v oboch prípadoch jackpot. Košeľu na párty alebo disco môžete nosiť na niekoľko atraktívnych spôsobov:

  • s vyhrnutými rukávmi. Ženám sa páčia muži v košeli s vyhrnutými rukávmi a bonusom pre mužov je komfort, ktorý vyhrnuté rukávy ponúkajú. 
  • v kombinácií so športovým sakom,
  • rozopnutú rifľovú košeľu s jednoduchým bielym tričkom pod košeľou.

biela pánska košeľa, tmavomodré nohavice modrá pánska rifľová košeľa, čierne rifle

Košeľa slim fit strihu v jednoduchom jednofarebnom prevedení je presne to, čo každý parketový lev potrebuje.  Jemné pastelové farby alebo nadčasová biela košeľa sú stávkou na istotu. Nesmrteľná disco kombinácia sú košeľa a rifle. Disco párty víta aj rifle s dierami, s ošúchaným vzhľadom a ak sa v košeli cítite príliš upäto, vymeňte košeľu za polokošeľu v modernom prevedení. 

 zelená pánska polokošeľa s kvetinovým vzorom  modré pánske rifle

Vhodná kombinácia s rifľami na disco je:

  • biela košeľa a svetlomodré slim fit rifle,
  • rifľová košeľa a čierne alebo aj modré rifle. Pokiaľ zvolíte modrú rifľovú košeľu a aj modré rifle, odtieň modrej musí byť viditeľne odlišný. 
  • tmavomodrá košeľa a kontrastné svetlé rifle alebo aj sivé rifle,
  • mix trendy farieb. Atraktívne farebné variácie ako bordové rifle, čierna košeľa alebo olivovo zelená košeľa a čierne rifle sú vkusné a módne varianty, ktoré ulahodia každému ženskému oku.  Vo všeobecnosti farby ako bordová a čierna, olivovo zelená a modrá alebo čierna, béžová a svetlomodrá, v outfitoch tvoria dokonalé páry. 

pánska čierna košeľabordové pánske rifle s čiernymi aplikáciami na kolene

Párty sako a jednoduché tričko

Párty to je synonymum pre lesk, pompéznosť, nablýskané topánky a najlepšie oblečenie zo šatníka. Čo tak športová elegancia na disco párty? Zaručený úspech má aj sako športového strihu s tričkom s véčkovým výstrihom. 

 čierne pánske sako, biele tričko, čierne nohavice párty outfit pre mužov - biele tričko, elegantné kockované chino nohavice

Na disco alebo aj záhradnú párty neváhajte vyskúšať sako v originálnom dizajne. Vyskúšajte vkusné bordové alebo aj svetlo modré sako, sako s trendy vzorom alebo klasické tmavomodré sako s kontrastnými svetlými pásikmi. Na párty by ste mali zažiariť a upútať.  Prečo tričko s V-výstrihom? Odpoveď je jednoduchá. Véčkový výstrih vyzerá elegantne a vkusne. Je to perfektný nástroj na vábenie ženského pohlavia, pretože práve V-výstrih pôsobí na ženy ako magnet. 

červené pánske sako  modré pánske sako s army aplikáciami

Vzory pre odvážnych

Módny svet je rozmanitý a pestrý. Odvážne až extravagantné kombinácie vám v mnohých prípadoch prinesú úspech a obdiv. Namiešajte si ten správny kokteil farieb a vzorov na dlhodobo očakávanú párty.  Pre trendy outfit na párty sú typické pásiky, geometrické tvary, populárny kvetinový  alebo luxusný kašmírový vzor. 

bordová pánska košeľa pásikavá s čiernymi rifľami  biele pánske tričko, čierne kockované sako, čierne rifle

Štýlový párty outfit v tričku?

Dobrá správa aj pre milovníkov trička. Ak vám sako a košeľa pripomínajú pracovné povinnosti, na rad prichádza obľúbené tričko. Aj jednoduché slim fit tričko môžete dokonale skombinovať s rifľami alebo chino nohavicami a vytvoriť tak moderný a predovšetkým komfortný look na každú párty.  Jednofarebné tričko je pre disco a záhradnú párty nadčasová klasika, naopak koncerty alebo festivaly by bez trička s bláznivou potlačou neboli to pravé orechové. 

tyrkysové pánske tričko s V - výstrihom sivé pánske slim fit rifle

Doplnky v hlavnej úlohe

Štýlové hodinky a kvalitný kožený opasok by v párty outfite nemali chýbať. Hodinky sú pánsky šperk, ktorý celému looku pridá na hodnote. Nemusíte vlastniť drahé luxusné hodinky. Úplne postačia hodinky s väčším ciferníkom, moderným dizajnom a kvalitným remienkom. Opasok má v outfite dve dôležité funkcie. Estetickú a funkčnú. Okrem toho, že "podržia" nohavice na mieste, zdobia outfit a pridávajú mu atraktivite. Najlepšou voľbou pre párty outfit je kožený opasok v klasickej čiernej alebo hnedej farbe. 

tmavomodrá pánska košeľa, sivé elegantné nohavice modrá pánska košeľa, modré rifle 

Párty ponúka priestor pre totálne vypnutie. Zabávajte sa, nahoďte na seba top "handry",  vybláznite sa a hlavne veľa nepremýšľajte. Užite si každú párty akoby bola tá posledná, pretože nikdy nevieme, kedy príde ďalší lockdown a s ním, nám prívržencom zábavy, znova pristrihnú krídelka.