3 minúty čítania, Monika Vrtova 09. 04. 2020

Tepláky sú obľúbeným kúskom najmä u pánov. Nie vždy ich ale vedia správne skombinovať, a tak sú im vo výslednom outfite skôr na škodu. Poď sa teda s nami presvedčiť o tom, že tepláky sú vhodný kúsok na doma, no nielen tam...

pánske tepláky

Po teplákoch siahneš vždy, keď sa chceš cítiť maximálne pohodlne. Nepísané pravidlo je, že by si tepláky mal nosiť len na domáce leňošenie. My ale vieme v akej kombinácii sa ti tepláky osvedčia aj na bežné nosenie.

Stvorené do mesta

Ak sa ti nechce z pohodlných teplákov vyzliekať, ani keď potrebuješ vybaviť dôležité záležitosti, vezmi na seba čierne tričko a drsňácku boberku. Jednoduché čierne tenisky poslúžia ako skvelá alternatíva k teniskám. To že máš na sebe tepláky, nepostrehne ani pozorné oko. :)

Do fitka

Tepláky sú do fitka ako stvorené. Zaručia ti, že sa budeš počas celého cvičenia cítiť pohodlne a nebudú ti prekážať ani pri náročnejších cvičeniach. Do fitka ti odporúčame vyberať tepláky s vysokým podielom bavlny a elastanu v zložení.

Super voľba na výlet

Ak sa chystáš na výlet do prírody alebo ťa láka spoznávanie rôznych pamiatok. Lepšiu voľbu na celodenné chodenie a námahu ako tepláky zaručene nenájdeš. Tepláky čiernej farby skombinuj s teplučkou bundou s maskáčovým vzorom. Pod bundu ti stačí len jednoduchý nátelník a neprekvapí ťa ani nepriaznivé počasie.

Na domácu pohodu

Či už máš pred sebou celodenné leňošenie na gauči, alebo ťa čakajú domáce práce, určite máš po ruke svoje obľúbené tepláky. V kombinácii s mikinou vytvoríš štýlový domáci úbor, v ktorom budeš svoj čas tráviť pohodlne.

Nezabúdaj, aj v teplákoch môžeš vyzerať ako fešák! Len ich nekombinuj zo starým roztrhaným tričkom, a dbaj na trendy kúsky.

V našom eshope ich máš na výber neúrekom...