Aké spodné prádlo ženy na mužoch milujú
3 minúty čítania, Lucia Pampurikova 12. 09. 2017

Boxerky či slipy? Alebo dokonca klasické trenky? Každý muž má svoje obľúbené spodné prádlo. Pohodlné a príjemné na dotyk. Niektorí z vás majú dokonca aj svoje talizmany šťastia v podobe preferovaného prádla. Nosíte ho vždy, keď potrebujete, aby váš tím vyhral a zároveň veríte, že vám nosia šťastie.

Existujú aj iné typy pánskeho spodného prádla ako tangáče či sieťkované pánske nohavičky, ale tie si nechajte len na intímne chvíľky s vašimi dravými polovičkami.

Tak aké spodné prádlo na vás ženy doslova žerú? Predstavte si, že podľa prieskumov ženy na mužoch obľubujú boxerky.

  

 

Uprednostňujú čiernu alebo tmavé farby.

Páčia sa im v nich vaše zadky, vaše obtiahnuté stehná a  vaša mužská krása, ktorá sa pod nimi rysuje, čo v niektorých prípadoch môže skôr uškodiť ako zapôsobiť.

 

pánske boxerky

 

V obchodoch nájdete aj čisto bavlnené boxerky, ale medzi najpohodlnejšie, ktoré ani po dlhšom čase nosenia nestrácajú svoj pôvodný tvar, patria bavlnené boxerky s menším množstvom elastanu. 

Aj keď sú boxerky priliehavejšie ako trenírky, už sú tak prepracované a navrhnuté, aby zbytočne neomínali a práve naopak, aby vytvárali dojem druhej kože.

Ideálnou voľbou pri boxerkách je aj bezšvový model. Dokonale sa hodí pod každý typ oblečenia, resp. nohavíc. 

 

pánske boxerky

 

Páni, nosenie spodného prádla to nie je len tak. Školu síce k tomu nepotrebujete, ale nezabúdajte, aby bolo vždy čisté, nerozťahané, bez dier a podobných "doplnkov". To, že väčšine žien imponujú muži v boxerkách neznamená, aby ste kvôli tomu menili a upúšťali z vašeho komfortu. Ak sa v nich necítite dobre, nevadí, vy už vymyslíte ako na ňu zapôsobiť aj inak. Komfort je pri nosení spodného prádla totižto maximálne dôležitý.

A čo je ešte dôležitejšie, v noci slová ako spodné prádlo sú tabu, zakázané, žiadne spodné prádlo. Doktori by vám hneď vedeli povedať aspoň dva dôležité fakty, prečo boxerky či slipy počas spánku patria do šuplíka. Spodné prádlo počas spánku vôbec neprospieva zdraviu vašim partiám. Na spanie je predsa pyžamo alebo len tak ako nás pán Boh stvoril.