4 minúty čítania, Lucia Pampurikova 28. 01. 2018

Biela farba nájde všade svoje uplatnenie. Okrem bytového dizajnu dokonale zapadne aj do každého šatníka, dámskeho a aj toho pánskeho. Biela ako aj čierna vždy boli,  momentálne sú a vždy aj budú trendy. Klasika, ktorá nikdy neomrzí.

Biele tenisky, biele tričko, biele spodné prádlo a samozrejme nesmie chýbať elegantná biela košeľa, ktorá má všestranné využitie a verte, že kombinovať ju nemusí byť vôbec nuda. Naopak, ukážeme vám ako ju môžete vhodne a šikovne použiť vo svojich nie len každodenných outfitoch. 

Klasika na spoločenské udalosti.

Pánska košeľa je už niekoľko desaťročí považovaná za symbol mužnosti, vkusu a elegancie. Klasická biela košeľa či už slim fit strihu alebo jednoduchého rovného strihu by mala patriť na zoznam must-have kúskov každého správneho chlapa. Môžete ju nosiť nie len na rôzne spoločenské udalosti akými sú svadba, gala-večery, recepcie či plesy. Jej využitie je naozaj univerzálne.

Ak ste detailista a večný elegán,  siahnite po luxusnej bielej košeli so skrytými gombičkami, s manžetami so zapínaním na manžetové gombíky. Vášmu celkovému vzhľadu tak dodajú ten správny glanc. 

Pracovné nasadenie.

Málokedy sa viete rýchlo rozhodnúť akú košeľu s akou kravatou či motýlikom do práce? K tomu vhodne skombinovať sako, topánky a nohavice. Rýchlym a tým najjednoduchším riešením je pre vás určite biela košeľa, najlepšie bez náprsných vreciek, max. s jedným. Aj keď nikoho v práci váš výsledný outfit neprekvapí, ale ani sa tým nič nemôžete pokaziť.

Tip: Okrem zaužívanej kombinácie biela s modrou či s čiernou, môžete skúsiť aj bielu košeľu a sivé vzorované kockované alebo aj pásikavé nohavice Odvážny krok, ktorý zaručuje úspech.

Pohodový večer s kamošmi

Košeľa, džínsy, kožené poltopánky, kožená bunda či vlnený kabát = úspech u každej ženy. Možno nie každý s nami bude súhlasiť, ale košeľu si môžete obliecť aj k roztrhaným džínsom, veď pri ležérnom looku si môžete dovoliť popustiť uzdu fantázie. Nezabúdajte na zmyselnú vôňu vášho parfumu, upravený vzhľad a originálne doplnky, ktoré podčiarknu vašu mužnosť a sexepíl.

Letné zvádzanie

Túto letnú sezónu je biela top farbou pre pánske šatníky. Pravdou však je, že biela farba je nadčasová a nikdy nevyjde z módy. V lete okrem bavlnenej varianty môžete siahnuť po ľanovej košeli. Je to fantastický materiál pre horúce slnečné dni. Najlepšie je, ak daný model nie je obtiahnutý, práve naopak, ak je ľanová košeľa voľnejšia aj vy sa v nej budete cítiť príjemnejšie a oveľa menej sa potiť. Ideálna bez goliera.

Ku výslednému looku nezabudnite na jednoduché krátke chino nohavice (béžové, biele, všetky odtiene modrej, zelené a aj bordové), pohodlné sandále či mokasíny a štýlové slnečné okuliare, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou nie len pre letné obdobie.

Tip: Ak nie ste módny guru a nesledujete módne trendy, vedzte, že slnečné okuliare typu aviator - pilotky sú a aj budú klasikou, ktorá nikdy neomrzí.

Proste len tak...

To je keď na košeľu nedáte dopustiť a preferujete radšej ju než iné kúsky akými sú napr. bavlnené tričká. Biela košeľa na každodenné nosenie je najideálnejšia. Jednoduchá, rýchla voľba, ktorá farebne ide ku všetkému. Vy tak môžete ostať sám sebou, udržať si váš osobitý štýl a pritom stále vyzerať sexi a vkusne.