5 najlepších svetových pánskych blogov, ktoré by ste mali spoznať
4 minúty čítania, Lucia Pampurikova 10. 01. 2018

Máte radi módu, štýl a originalitu? Radi by ste sa zbavili každodenného stereotypu a stresu pri výbere vášho outfitu do práce či na pánsku jazdu?

Sociálne siete sú plné mien slávnych hviezd, spevákov, hercov a komentárov k ich životu či outfitom, sú pod drobnohľadom a mnohí z nás sa nimi nechávame inšpirovať. V nasledujúcich riadkoch vás však zoznámime s menami mužov pochádzajúcich a pôsobiacich v zahraničí, ktoré ste doposiaľ  ešte nepočuli. Sú to obyčajní, normálni ľudia, tak ako vy. Avšak ich blogy nie len o móde a outfitoch, sú motiváciou pre státisíce ľudí.

What my boyfriend wore 

Pánsky blog What my boyfriend wore sleduje na instagrame cez 230 000 ľudí. Je to blog pre pravých džentlmenov, ktorí vznikol vďaka Sergiovej priateľke. Ona totižto zbožňovala jeho každodenné outfity, ktoré fotila a dávala na instagram. Keď Sergio zistil, aký veľký to má úspech a koľko ľudí dokázal inšpirovať, rozhodol sa, že si založí vlastný blog, kde sa o všetko podelí so svojimi čitateľmi. Veď posúďte sami.

FB: cez 22 tisíc followers, Instagram: cez 230 tisíc ľudí.

One Dapper Street 

One Dapper Street vznikol vďaka charizmatickému cestovateľovi, ktorý má svoj vlastný ukážkový street style obliekania. Miluje módu, ktorú aj vyštudoval a zbožňuje fotografovanie (nie len samého seba). Za úlohu si dal priniesť svojím čitateľom rady a tipy pri nakupovaní a pri tvorení vašich každodenných outfitov.

FB: cez 45 700 followers, Instagram: takmer 400 tisíc ľudí.

I am Galla

Prívržencov jednoduchého, vkusného štýlu by mohol zaujať pánsky blog Iam Galla. Jeho zakladateľ Adam Gallagher, okrem módy miluje cestovanie a fotografovanie. Svojim dobrodružstvám prispôsobuje aj svoje outfity. Na jeho blogu môžete nájsť fantastické tipy, ktoré určite využijete pri svojich cestách po svete. 

FB: cez 579 tisíc followers, Instagram: cez 2 milióny ľudí.

Brightbazaarblog

Zlúčenie farieb, módy a bytového dizajnu nájdete na skvelom blogu Brightbazaarblog. Jeho zakladateľ Will nevidí svet čiernobielo. Miluje farby a vie ich aj fantasticky kombinovať. Cudzí mu nie je ani bytový interiér. Vie majstrovsky zladíť farby, materiály, nábytok a doplnky. Dokonca sa mu podarilo napísať aj pár kníh. Prvá s tematikou o bytovom dizajne, v ďalšej rozoberá skôr farebné kombinácie pri tvorení vašich domovov. 

FB: 43 900 followers, Instagram: cez 230 tisíc ľudí.

YourMirrorStyle

Taliansky bloger Lorenzo Liverani svojím blogom YourMirrorStyle určeným pánskemu pokoleniu zapôsobil nie len na talianske obecenstvo, ale na mužov po celom svete, Brazília, Nemecko, Španielsko, Amerika, Ázia a možno jeho štýl a rady zaujmú aj vás. Spolupracoval s rôznymi svetovými značkami ako Dior, Calvin Klein, Timberland, Levi´s, ...

Avšak Lorenzo nie je zástancom "nových trendov",  je to práve on, kto tie trendy určuje. Riadi sa heslom " Obliecť sa, nie maskovať sa. " Navádza mužov, aby sa nebáli ukázať ich vlastný štýl, ktorý reprezentuje ich osobnosť.

FB: cez 13 tisíc followers, Instagram: cez 190 tisíc ľudí.

Internetový svet je priam preplnený blogmi pre dámy, od módy, beauty až po tipy na dobrú večeru. Dobrých a kvalitných pánskych blogov je o veľa menej. V dnešnom článku sme sa venovali tým zahraničným, vo svete vychýrenými a najlepšími. Samozrejme je ich o niečo viacej, ale naša vybraná pätica je podľa redakcie BUĎ CHLAP  ten naj mix určený širšiemu publiku.