11 minút čítania, Lucia Pampurikova 11. 08. 2021

Chystáte na "lov”, ale signály, ktoré vám ženy pri flirtovaní vysielajú, si vždy zle interpretujete? Stáva sa vám, že po nej "vyštartujete", ale ona chcela byť len priateľská a zdvorilá? Hovorí vám niečo - reč tela?

flirtovanie

Flirtovanie k životu patrí.  Niekedy to robíme cielene a niekedy si to ani neuvedomujeme. Dovoľte nám, aby sme vás previedli koketným svetom, svetom zvádzania a flirtovania. Naučte sa rozoznať signály, ktoré ženy pri stretnutí s vami vysielajú. 

Prvý dojem je kľúčový

Prvé rande, stretnutie na slepo, náhodný flirt v bare? Prvé minúty sú kľúčové. Ak si chcete zahrať aspoň na prvej méte a dostať sa k spomínanému flirtovaniu, je potrebné urobiť dobrý prvý dojem.

žena a muž flirtujú

Pokiaľ si myslíte, že vás okamžite odpíše, pretože nemáte pekáč na bruchu, mýlite sa. Ženy milujú zábavu a humor. Pre nežné pohlavie je dôležitejšie z chuti sa zasmiať a prežiť príjemný večer v dobrej spoločnosti ako nudiť sa so svalnáčom, ktorý rozpráva len o sebe a svojich úspechov. 

Očarte ju už pri vašom príchode. Dávajte si pozor, akú chôdzu a postoj zvolíte. Upravený a  navoňaný muž v atraktívnom outfite, ktorý dokáže žene vyčarovať úsmev na tvári sa vždy blysne v dobrom svetle. 

flirtovanie

Sledujte reč tela

Očný kontakt, koketný úsmev alebo vyzývavý výstrih? Každý z nás ukazuje to, čo môže ponúknuť, to čo si na sebe najviac cení a v čom si myslí, že má pred ostatnými navrch.  

Pozorne sledujte jej reč tela! Pôsobí vyzývavo a hneď na začiatku vytasila všetky svoje zbrane? 

letmý dotyk rúk pri flirtovaní

Existuje pár zrozumiteľných signálov, kedy zistíte, že to skúša aj ona na vás. Ktoré to sú?

  • odhalený dekolt,
  • prejde si po odhalenej šiji,
  • priamy pohľad do očí, pri ktorom na vás skúsi svoj zvodný pohľad,
  • pohráva sa s prameňmi vlasov,
  • hryzie si spodnú peru a pridá k tomu koketný smiech,
  • letmý dotyk ruky alebo vás rovno pohladí po pleci,
  • vždy keď môže, nakláňa sa k vám.

flirtovanie

Naša rada: Sledujte jej obočie. Obočie hore, znamená palec hore. Majte oči na stopkách, lebo tento flirt signál môže trvať len pár sekúnd.

Chat flirt

21. storočie nám ponúka nový pohľad na flirtovanie. Chat flirt sa stáva čím viac populárnejší a pre niekoho aj viac praktickejší. Žijeme v uponáhľanej dobe, preto čoraz viac ľudí využíva silu internetu, sociálnych sietí a zoznamiek. Virtuálny svet ponúka pestrú ponuku a spôsoby, ako sa zoznámiť s druhým pohlavím. Internet je bohatý na rôzne typy zoznamiek ako sex zoznamky alebo flirt zoznamky.

chatovanie v autobuse

Digitálne flirtovanie je jednoduché a interakcia je rýchla. Ak ste typ muža, ktorý je hanblivý, menej spoločenský a skúpy na slovo, vyskúšajte chat flirtovanie. Pre mnohých je písanie (chatovanie) efektívny nástroj pri flirtovaní a nadväzovaní nových vzťahov.  Ak druhá strana s chuťou lajkuje všetky vaše nové fotky alebo statusy, je viac než isté, že sa jej páčite. 

Avšak páni pozor! Muži majú tendenciu hľadať všade, kde je to možné sexuálny podtext, a preto do rozhovorov často zapájajú sexuálne narážky - obľúbené dvojzmysly. Počkajte s tým až pokým sa spoločne "neoťukáte" a budete si istý, že vás potenciálna partnerka pochopí a pridá sa k vašej hre.

chat flirt

Poznáte teóriu zrkadlenia?

Jednoduché a veľmi efektívne flirtovanie. Zrkadlenie je rafinovaný spôsob, ako flirt posunúť na iný level. Zrkadlenie robíme často podvedome. Ide o spôsob flirtovania, kedy opakujete určité gestá/činnosti, ktoré práve robí vaša polovička.

žena a muž flirtujú

Ona sa k vám nakloní bližšie, nakloňte sa aj vy bližšie k nej, pohladí vám ruku, dotyk jej opätujte. Nikdy nenapodobňujte svoju potencionálnu partnerku hneď v daný moment. Pár minút počkajte. Ak zrkadlí ona vašu reč tela, je to jasná indícia, že ste na dobrej ceste a dvere máte dokorán otvorené. 

Vstúpte do jej osobného priestoru 

Osobný priestor si všetci veľmi dobre chránime. Vyskúšajte vstúpiť do jej osobného priestoru. Pokiaľ vstúpite do jej zóny komfortu tak blízko, že by ste jej mohli šepkať do ucha, sledujte nasledujúcich pár sekúnd, ktoré sú rozhodujúce. 

žena a muž spolu flirtujú

Ak žena vo vašej tesnej blízkosti znervóznie, cúvne a urobí krok dozadu, nechajte to plávať. Naopak ak necúvne a ostane stáť, užíva si tak plnými dúškami vašu blízkosť a vy sa môžete pokúsiť o ďalšiu métu - nežný bozk.

Naša rada: Vyzbrojte sa trpezlivosťou! Nie všetky ženy sú sebavedomé a priame. Pokiaľ vás nejaká naozaj očarovala a zaujala, ale neviete sa k nej dostať bližšie, čakajte. Opatrná žena to hrá na nedostupnú, pretože si chce byť istá záujmom druhej strany.  

žena a muž hrajú biliard a bozkávajú sa pri tom

10 zreteľných signálov, ktoré vám napovedia, že s vami naozaj flirtuje

Ženy sú komplikované a často ťažko čitateľné, ale existuje pár overených signálov, ktoré vám prezradia, že s vami žena flirtuje a ide po vás ako "po údenom".

randenie pri večery

 

  1. Červená farba je výzva. Ak žena príde na vaše prvé rande v červených šatách alebo má na perách výrazný červený rúž, pre vás je to jasný signál a pozvánka na nezáväzný flirt. 
  2. Oči sú zrkadlom do duše. Očný kontakt patrí k overeným neverbálnym technikám flirtovania. Žena, ktorá od vás nevie odtrhnúť oči, vás  považuje za zaujímavého a prejavuje o vás záujem. 
  3. Túži po vašej blízkosti. Ak si sadne blízko k vám, je to jasný znak toho, že máte dvere dokorán otvorené.  Chce cítiť vašu vôňu a aj to rozochvenie, ktoré jej spôsobuje vaša blízkosť, chce cítiť ten chemický náboj, ktorý medzi vami vibruje.
  4. Ak začnete flirtovať a ona vaše flirtovanie opätuje, je vaša a choďte do toho. Plnou parou vpred! 
  5. Pochváli vám outfit, uštedrí vám kompliment a nerozpráva o druhých mužoch. To sú jednoznačné signály, že u nej máte šancu.
  6. Úprimný úsmev je znak toho, že je rada vo vašej blízkosti a teší sa z vašich spoločných momentov.
  7. Lajkuje vám vaše statusy a príspevky medzi prvými.
  8. Spomenie blízku spoločnú budúcnosť s vami. Len letmo utrúsi zmienku o spoločnom cvičení, o návšteve kina na film, ktorý sa vám páči, o odbúraní stresu na koncerte skupiny, ktorej ste fanúšikom.
  9. “Dnes večer som sama”. Nie, nie je to pozvánka do postele. Žena nenecháva nič na náhodu. Ak sa vám zdôverí, že je večer sama a má chuť ísť do kina, na večeru alebo na drink, no nemá s kým ísť, je to jasný signál, že čaká, že práve vy ju tam pozvete a že práve s vami chce prežiť ďalší príjemný večer. Dostali ste príležitosť, tak to nepokazte. Nebojte sa, nehanbite, ako sa vraví, za opýtanie nič nedáš
  10. Ak sa k vám žena "natočí" svojím telom priamo k vám, ukazuje na vás prstom alebo jej pohľady smerujú na vás, je to jasné ako facka. Zaujíma sa o vás a pozýva vás na viac než priateľský rozhovor.

flirtovanie

Chápať ženské signály je niekedy neskutočne ťažké, ale pokiaľ nebudete premýšľať len jednou časťou tela, ale zapojíte do hry flirtu všetky svoje zmysly, veľmi dobre dokážete odhadnúť či ide len o priateľský pokec alebo po vás túži a chce to s vami roztočiť. 

Aké signály vysielate vy? Viete flirtovať? Podeľte sa s nami v komentári o vaše skúsenosti s flirtovaním.