3 minúty čítania, admin hlavní 31. 03. 2016

Pomaly sa k nám blíži zima. Ak chceš byť za správneho trendy chlapa, ktorému záleží na správnom výzore, ktorý ide s módou, mal by si si zaobstarať niečo štýlové a módne. Preštuduj si svoj šatník a doplň ho módnymi hitmi z nášho obchodu!

Ku chladnému ročnému obdobiu neodmysliteľne patria teplé bundy a kabáty. Tie budú v kurze vždy a z módneho sveta sa len tak ľahko nevytratia. V kurze sú temnejšie farby. Obyčajná čierna, šedá, alebo hnedá bunda pekne vynikne najmä ak ju skombinuješ so svetrom, tričkom alebo pulóvrom svetlejšej farby.

Zimná bunda - Overená klasika


 

Ak si skôr športový typ, siahni po klasickejších teplých bundách. Výber zimných búnd je naozaj pestrý, takže každý chlap si určite príde na svoje. Mal by si siahnuť hlavne po prešívaných, keďže chceš byť vonku ale zároveň v teple. Nie je na škodu zvoliť si napríklad lemovaný typ s bielou kožušinkou s kapucňou.

Väčšina modelov má na spodnej časti sťahovacie patenty. Málokto asi obľubuje pocit vetra, ktorý sa dostáva pod bundu. Vždy dbaj na kvalitný materiál, ktorý nepremoká a je odolný voči vetru a chladu. Bunda nemusí byť vždy jednofarebná. Ak sa rozhodneš pre viac farieb, dávaj pozor aby boli farby správne skombinované. V opačnom prípade budete pôsobiť nevkusne.

Zima s eleganciou

Ak patríš do kategórie elegantných chlapov, najlepšia voľba je kabát, najideálnejšie pre túto sezónu však kabát s dvojradovým zapínaním. Golier, pod ktorým bude vidno  biely rolák, poprípade hnedá, modrá alebo sivá košeľa s dlhým rukávom z teba urobí chlapa, ktorý je oblečený štýlovo, súčasne a na úrovni. Vo výbere košieľ sa nemusíš nijako obmedzovať. Jednofarebné aj mnohofarebné, s kockovaným vzorom, aj pásikové.

Veľa kombinovania, málo originality

Tohtoročná zima bude v znamení jednoduchosti a pohodlnosti. Žiadne prekombinované a komplikované outfity ti úspech nezariadia. Stav radšej na overené spojenie teplého vrchu s klasickými džínsami. Tie ti zaručia pocit pohodlia.

Sveter zohreje

 

   

Ak sa chystáš niekde s priateľmi do podniku, poprípade na stretnutie z práce, z rodiny, alebo aj do reštaurácie s partnerkou, nie všade je v zimných chladných mesiacoch primeraná teplota. Preto si určite zaobstaraj univerzálny a moderný sveter, ktorý so sebou môžeš nosiť vždy a všade. Či už ho máš oblečený na sebe pod kabátom na košeli s kravatou, alebo len tak pre potrebu v ruke, v aute. Svetre so zaujímavým strihom perfektne zdôraznia mužskú postavu. V kurze sú najmä tmavo hnedá, modrá, sivá ale taktiež granátová alebo zelená farba.

 

To bolo niekoľko nápadov a rád, ako byť túto zimu trendy. Každý správny chlap si určite prišiel na svoje a našiel pre seba to pravé. Staň sa pánom tejto zimy! Tak rýchlo obzeraj, pozeraj a objednávaj!