2 minúty čítania, Lucia Pampurikova 26. 08. 2018

Adidas sa vracia v plnej zbroji s modelom Predator, cena týchto top bezšnúrkových  kopačiek sa pohybuje okolo 300 euro, ich verzia so šnúrkami je o niečo lacnejšia.

Adidas Predator 18+ FG z kolekcie Team Mode.

Pre milovníkov futbalu to môže byť to pravé orechové. Možno si poviete, niet nad starú dobrú šnúrkovú klasiku, ale mať kopačky, pri ktorých vám nič zbytočne nezavadzia pri kontakte s loptou, môže byť na nezaplatenie.  

Pohodlné a rýchle obutie.

Aké plusy ukrýva tento model?

1. Purecut predná časť kopačiek. Priliehavá predná časť, bez šnúrok a iných zbytočných vrstiev, vám zabezpečí plynulú a pohodlnú hru s loptou.

2. Plynulú hru s loptou ti poskytne ďalší dôležitý prvok akým je CONTROLSKIN. Controlskin pomáha udržiavať loptu pevne na kopačke.

3. Dôležité pri futbale je mať zafixované chodidlo, byť istý v behu pri rýchlej hre. Prispôsobivý zvršok adidas Primeknit obopne chodidlo a zabezpečí absolútne pohodlie a istotu, pri behu sa totižto prirodzene rozťahuje spoločne s nohou. 

4. Odpruženie Boost je podľa výrobcov najaktívnejšie aké kedy vyrobili: čím viac energie vydáš, tým viac sa ti vráti.

5. Podošva Controlframe zvyšuje stabilitu pri rýchlych pohyboch.

Kopačky tohto typu FG(lisovky) sú určené pre pevný prírodný povrch, taktiež ich môžete využiť na mokrých až ľahko blatistých ihriskách s nakrátko posekaným trávnikom.

Prečo by ste aj vy nemohli byť za hviezdu na futbalovom ihrisku? Ide síce o menšiu investíciu, ale ako sa vraví " pri futbale nepoznáte brata", tak radšej niečo lepšie, istejšie, pohodlnejšie a kvalitnejšie, čo vám s vašimi hracími schopnosťami a talentom zabezpečí úspech.