2 minúty čítania, Monika Vrtova 22. 04. 2020

Aj ty si milovníkom trendy pánskej bundy bomberky? Potom tu pre teba máme článok o tejto ikonickej bunde, ktorá je súčasťou pánskej módy už niekoľko desaťročí.

Pánsku bomberku, niekedy nazývanú aj leteckú bundu navrhli presne podľa požiadaviek letcov, ktorí potrebovali byť počas letu v teple. Najskôr sa vyrábala z ovčej vlny a bola naozaj hrejivá. Postupom času však začala byť jej objemnosť nepraktická, a preto dizajnéri popracovali na jej vyhotovení z rôznych zaujímaých a ľahkých materiálov.

Bomberka sa stala doslova hitom! Kto ju nemal, nevedel čo sa práve nosí. Jej popularita neutíchla ani v priebehu rokov. Práve naopak, je veľmi obľúbeným kúskom u moderných a trendy pánov, ktorí sa radi pekne obliekajú.

Dnes existuje v rôznych zaujímavých prevedeniach. Obľúbená zelená, zaujímavá maskáčová či výrazná červená bomber bunda už nieje žiadnym prekvapením. Využíva sa na nosenie počas jari, leta, ale aj chladných jesenných dňoch.

V kombinácii s jednoduchými modrými rifľovými nohavicami a obyčajným bielym tričkom dokážeš vytvoriť pútavý outfit, ktorý zaujme. Táto praktická bunda má široké využitie na nosenie do mesta, práce alebo aj na výlety. Pohodlný strih a vzdušný materiál, zaistí komfort pri nosení.

Bomberky si svoje využitie nájdu aj v zime. Pretransformovali sa do podoby trendových pánskych zimných búnd. Kožušinový golier dodáva bunde na štýle a originalite.

Preto neváhaj a zaobstaraj si svoju novú pánsku bomber bundu na nadchádzajúce obdobie. Môžeš si byť istý, že tieto bundy zostanú medzi stálicami ešte dlhé obdobie...