4 minúty čítania, admin hlavní 31. 03. 2016

Módne trendy a hity na jeseň 

Milí páni, keďže chladné obdobie jesene sa nám už nezadržateľne blíži, dovolili sme si pre Vás pripraviť článok o tom, aké módne trendy sú tohto roku v kurze a čo by mal v období od septembra po november obsahovať Váš šatník.

Fotka Budchlap.sk.

Asi najdôležitejším odevom na spomínané chladnejšie jesenné obdobie je pohodlný, teplý vršok, ktorý našej postave pristane. Na výber je niekoľko možností od športového štýlu (mikiny, tenšie bundy) až po štýl elegantný (kožené bundy, kabáty, saká). 

Mikiny sú IN stále

Pokiaľ preferujete športovejší štýl oblečenia a taktiež prevláda vo Vašom šatníku, stavte jednoznačne na hrubšiu mikinu. Na výber ich je nekonečné množstvo a obľúbené mikiny s kapucňou a zapínaním na zips sú v móde každý rok. Veľkým hitom sú mikiny, ktoré majú v oblasti lakťov našité nášivky a taktiež stále trendy sú mikiny na baseballový štýl. Pokiaľ volíte tento druh vrchného odevu, na ochranu pred pomaly blížiacou sa zimou, nezabudnite k mikine doladiť aj obuv, najlepšie v podobe športových botasiek.

Fotka Budchlap.sk.

Do jesene s eleganciou

Jeseň je obľúbeným ročným obdobím mužov, ktorí sa radi popýšia svojimi novými, štýlovými kúskami ako je teplejší elegantný kabát, kožená bunda či trendy sako. Elegancia nevyjde nikdy z módy a preto staviť na tento druh obliekania je skvelá voľba. Nie je však na škodu opomenúť, že tento štýl obliekania sa hodí predovšetkým mužom so štíhlou až priemernou postavou, nakoľko práve na nich spomínané odevy sedia ukážkovo. Kožené bundy sú taktiež v období jesene skvelé spoločníčky. Výborne ukážu v kombinácii s rifľovými nohavicami a vhodná obuv v tomto prípade sú teplejšie, elegantné topánky nad členky. Nesmieme zabudnúť ani na kabáty, ktoré sú taktiež módnym hitom. Kabáty pôsobia slušne, elegantne a skvelým doplnkom k nim sú teplé šály, najlepšie ladiace s obuvou, ktoré splnia nielen účel ochrániť Vás pred neželanou jesennou chrípkou, ale taktiež budú zdobiť Váš krk.

Fotka Budchlap.sk.

Niečo na hlavu

Keďže s jeseňou sa začína prebúdzať aj chladný vietor a ten môže mnohokrát uškodiť Vašim sluchovým orgánom, je načase sa v nákupných centrách poobzerať po nejakej pokrývke hlavy. jednoznačne ju treba čo najviac zladiť s vašim teplým vrškom oblečenia. K ako prvým spomínaným športovým mikinám pristanú športové čiapky či už látkové, alebo vyrobené z fleecovej látky. Ak ste nositeľom kabátov, elegantných sák alebo kožených búnd, na hlavu Vám sadne ako uliaty trendy, elegantný klobúk alebo baret.

Tak a teraz už máte nejakú tú inšpiráciu, čo sa na jeseň nosí a tak sa môžete s radosťou vydať na veľké nákupy alebo prebrázdiť internetové obchody v pohodlí svojho domova.

PS: A keď už budete nakupovať, nezabudnite, že k štýlovému outfitu neodmysliteľne patria aj štýlové doplnky, preto sa poobzerajte aj po nejakých trendy opaskoch, okuliaroch alebo ozdobe Vašich rúk, hodinkách.