4 minúty čítania, admin hlavní 31. 03. 2016

Vyberte si najkrajší pánsky parfum

Určite sa zhodneme na tom, že na svete asi neexistuje žena, ktorá sa neotočí za chlapom z ktorého sála úžasná vôňa luxusného pánskeho parfumu. Vlastne, nemusí ani tak ísť práve o cenu, pretože tú ženský nos ,,nevyňuchá“. Dôležitá je práve spomínaná vôňa, ktorá priťahuje nejednu z nich.

Nalejme si čistého vína, nie práve všetci chlapi si potrpia na hodinové vyberanie svojej novej vône v kamennej parfumérii, na rozdiel od žien. Chlapovi stačí zájsť do neďalekej drogérie, strekne jeden, maximálne dvakrát z najbližšie položeného testeru na regáli a ak sa mu nepáči, opakuje tento postup dovtedy, kým sa mu nejaká z vôní aspoň ako-tak nepozdáva.

Nákup parfumu cez internet je jednoduchý


Avšak, samozrejme, nie je reč o všetkých. Pretože všade sa nájdu nejaké výnimky. Teraz sa ale zameriame práve na tých pánov, ktorí tie výnimky nie sú a uprednostňujú nákup všetkých vecí od oblečenia, cez elektroniku a potravinové doplnky, cez internet. Hlavne, aby to bolo čo najpohodlnejšie. Nevýhoda takéhoto nakupovania parfumov je, že hoci už máme 21.storočie a počítače dokážu prenášať obraz a zvuk, stále sa nevynašiel spôsob prenášania vôní. Takže ak nakupujeme online, kupujeme v podstate mačku vo vreci. Ani táto skutočnosť však od internetového nakupovania neodradí väčšinu lenivého pánskeho pokolenia.

Spomínaní lenivci (nechceme nikoho uraziť), sa ale môžu obrátiť na rôzne internetové stránky, ktorých je už naozaj neúrekom, s recenziami na vône všelijakých, no hlavne tých známejších značiek. Recenzie nám pomáhajú pri hľadaní parfumu, ktorý by bol pre nás vhodný. Píšu ich ľudia na základe ich zhodnotenia danej veci.

Pokiaľ teda hľadáte zmyselnú a luxusnú vôňu, určite sa oplatí zainvestovať a vo filtri vyhľadávania parfumov si zvoliť možnosť vyhľadávania od najdrahších. Takmer v kaźdom e-shope s parfumamy sa pod popisom produktu pridaným predajcom nachádzajú recenzie od ľudí, ktorí ho už majú odskúšaný a ktoré Vám môžu často krát veľmi pomôcť pri rozhodovaní či si parfum kúpite alebo budete hľadať ďalej. Ak však naozaj patríte medzi ľudí, ktorí ochotne zaplatia za fľaštičku s voňavou tekutinou vo vnútri vyššiu sumu, myslím, že tie recenzie môžete pokojne preskočiť. Drahý parfum predsa nemôže byť nepríjemne zapáchajúci! Teda nemal by byť.

No a potom tu máme ďalšiu sortu ľudí, teda vlastne pánov (keďže na nich je celý tento článok zameraný), ktorí síce majú čo dať do úst, no nemôžu si dovoliť míňať veľké množstvá peňazí kvôli tomu, aby sa za nimi na ulici niesla pre dámy neskutočne príťažlivá a omamná vôňa. Práve pre nich môžu byť recenzie na stránkach vskutku dôležité a sú to práve ony, ktoré zohrávajú významnú úlohu pri pánskom internetovom nákupe.

Stavte na recenzie vôní


Ak teda hľadáte štatisticky skutočne tú najlepšiu vôňu, napíšte si to do vyhľadávača Google a s istotou Vám nájde nejeden článok na túto tému. Ale ak takým článkom neveríte a spoliehate sa radšej na názory iných ľudí, ktorí s daným produktom už majú svoju skúsenosť, strávte radšej svoj drahocenný čas, namiesto čítania nezmyselných článkov na pánskych webových magazínoch, rovno na stránkach s predajom a so skutočnými, nezavádzajúcimi recenziami týchto vôní.

A s veľkou pravdepodobnosťou nájdete parfum, ktorý Vám nielen skvele sadne, ale budete spokojný aj s jeho cenovou ponukou na trhu.

 

 

 

 

Top 5 naších tipov:

1, Boss Boss No.6

2, Gucci Gucci By Gucci Made To Measure

3, Trussardi My Land

4, Versace Eros

5, Allure Sport by Chanel