4 minúty čítania, admin hlavní 31. 03. 2016

Najkrajšie pánske parfémy

Parfumy už dávno nie sú výsadou žien. Čo raz viac moderných mužov používa parfémy ešte častejšie ako ženy. Parfumy zvýrazňujú mužnosť a charakter.

Vybrať si tú správnu vôňu potrvá určitý čas. Možno sa to nepodarí hneď po prvý krát, no niekoľko násobný pokus určite bude stáť za to.  Pár kvapiek parfému si nakvapkajte na prednú stranu ruky a počkajte približne 10 minút. Za tento čas sa alkohol vyparí a budete cítiť vôňu parfému s vašou pokožkou.

Vôňu si nevyberajte podľa ostatných. Každý ma svoju špecifickú vôňu a tak parfum, ktorý vonia Vášmu známemu nemusí aj Vám.

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled Night

Hugo Boss je pre mužov, ktorý hľadajú vôňu, ktorá predstavuje príťažlivosť a úspech.  Je jednoducho zbraň pre zvádzanie.  Hlava parfému sa skladá z brezy, vzácnych drevín a pižmo. Tieto zložky vytvárajú zvodné spojenie  a dodávajú majiteľovi zmyselný magnetizmus. 

Hlava – breza

Srdce – kardamóm

Základ – pižmo, drevo

Versace pour Homme

Hľadáte jemný parfum pre charizmatických mužov? Parfum Versace pour Homme Vám ponúka čistotu a sviežosť ktorá každého oslní. Aróma parfému je inšpirovaná vôňou Stredozemného mora. Hlava parfému sa skladá z bergamotu  a exotických tónov.  Pomarančovník pripomína vôňu Stredozemného mora. Parfum Versace pour Homme je vôňa pre atraktívneho muža, ktorý vie, čo chce.

Hlava – citrón, bergamot, kvet pomarančovníka, neroli

Srdce – šalvia, pelargónia, hyacint

Základ – fazule tonka, ambra, pižmo, agar, céder

Lacoste Essential

Lacoste je jednoducho sloboda v parfume. Základ vône prestavuje pohodlie a jemnosť, ktorú neocení len nositeľ ale aj okolie. V Lacoste Essential  nájdete slobodného ducha a voľný čas pre seba. Je predstaviteľ slobodného času a pozitívneho prístupu. Základ parfému tvorí ovocný kvet, citrus a ovocné tóny,  ktoré zvýrazňujú jednoduchosť.

Hlava – ovocné tóny, vodný kvet, lístky paradajky

Srdce – ruža. korenie

Základ – pačuli, santalové drevo

Lanvin L ´Homme Sport

Parfém Lanvin L ´Homme Sport charakterizuje pestovaná elegancia. Parfum predstavuje čistotu s energiou. Jemná zmes vôni , rovnováha zložiek, ktoré sú charakteristické pre mužský svet vôni  symbolizuje nositeľa Lanvina. Okamžitý pocit sviežosti zaručujú citrusové plody citróna a bergamotu. Jemné korenisté dotyky  čierneho korenia zvýrazňujú vôňu. Základ parfumu tvorí pižmo s rafinovaným pačuli.

Hlava – bergamot, citrón

Srdce – levanduľa, šalvia

základ – pižmo, dub

Chanel Allure Homme Sport

Chanel je svetoznáma značka, ktorá nikdy nesklame momentálne prináša novinku v podobe Chanel Allure Homme Sport. Vôňa, ktorá volá po športovo založenom mužovi, ktorý vie, čo v živote očakáva. Muž Allure Homme Sport je zvodný a príťažlivý vyžaruje z neho energia, má rád šport, miluje slnko a vietor . Presne takáto je vôňa Chanel Allure Homme Sport.  Predstavuje harmóniu a energiu.

Hlava – pomaranč, aldehydy, vetiver, mandarínka, neroli

Srdce – korenie, mandle, fazule tonka

Základ – ambra, céder, pižmi, vanilka, elemi

Dolce & Gabbana  The One Sport for Men

Hľadáte vôňu, ktorá je pre mužov, ktorí milujú šport, aktivitu a slobodu. Dolce & Gabbana je čistá sviežosť s nádychom Stredozemného mora . V parfume je cítiť zložky čerstvej vody a čistého mora, ktoré tvoria vzrušujúci nádych. Inšpiráciou k vzniku Dolce & Gabbana  The One Sport for Men bolo priateľstvo, šport a ich spojenie.  Parfém Dolce & Gabbana  The One Sport for Men  je dynamická vôňa,  ktorá podčiarkuje energiu ktorá srší zo športu.

Hlava – vodné tóny, rozmarín

Srdce – kardamón, drevo

základ pačuli, pižmo

Bvlgari AQVA Pour Homme

Bvlgari AQVA Pour Homme  je zmyselná vôňa inšpirovaná hlbokými morskými vodami. Predstavuje vodopád odvážnosti, harmóniu tela s okolitým svetom. Bvlgari AQVA Pour Homme čerpá inšpiráciu z čistej vody, morskej trávy a pomaranča. Parfum predstavuje závan sviežosti  v luxusnom dizajne. Bvlgari AQVA Pour Homme dodáva nositeľovi istotu a šarm.

Hlava – mandarínka, kvet pomarančovníka

Srdce – morská tvár posidónia, santolina

Základ - ambra

Parfém sa nosí najlepšie na miestach, kde pulzuje krv. Na zápästí, kľučnych kostiach a za ušami. Ak chcete predĺžiť vôňu a intenzitu vône , vôňu vrstvite na celé telo pomocou peny do kúpeľa, sprchového gélu a nakoniec samotný parfum. Dnes už výrobcovia parfumov vyrábajú kolekcie takýchto produktov.

No, nezabúdajte na to, že menej je viac. Parfému by ste nemali používať priveľa. Mohol by nastať fakt, že budete voňať nevkusne.