Horúce novinky na leto
3 minúty čítania, Lucia Pampurikova 06. 06. 2017

Novinky tohto ročného leta pre pánov hýria farbami, novými materiálmi či originálnym vzhľadom. 

Na začiatok spomenieme neoddeliteľný módny doplnok každého leta - slnečné okuliare. Okrem toho, že na rôznych stránkach sa dočítate aj o tom, aké okuliare na aký typ tváre sa hodia, je dôležité pozerať na UV filter, tiež je podstatné, aby vám dokonale sadli, neboli veľmi veľké, že vám padajú z tváre alebo príliš malé, že vás odtláčajú.

Aj okuliare musia dokonale padnúť, spĺňať ich funkciu pri ochrane očí a samozrejme byť trendy. Tento rok sa návrhári zamerali na retro štýl, okrúhle, môžu byť oversized alebo s farebnými sklami, zelenými, žltými, červenými. Aj pilotky sa stále tešia veľkým počtom fanúšikom, návrhári sa zamerali na rámy, vyhrali sa s farbami, ale aj s použitím materiálov akými sú napr. guma a plast.

pánsky letný outfit

pánske okuliare "pilotky"

Ak práve rozmýšľate nad kúpou nových plaviek, tak neváhajte siahnuť po originálnych kúskoch s rôznymi farebnými potlačami. Jednofarebné pánske plavky budú vždy v kurze, ale ak chcete zaujať hneď na prvý pohľad, vzory to istia. Najideálnejšia dĺžka je nad koleno alebo o kúsok vyššie. 

pánske plavky 

Pri krátkych nohaviciach práve naopak, vsaďte na jednoduchosť a eleganciu. Jednofarebné bavlnené kraťasy pôsobia vkusne a štýlovo. Môžete sa vyhrať s farbami, obliecť si okrem klasických tmavomodrých či béžových aj červené, zelené, žlté. A nezabudnite sa rozlúčiť vami často vyhľadávanými krátkymi nohavicami s trojštvrťovou dĺžkou.

 oranžové krátke nohavice

Pánske tielka nepatria len do posilovni, ale aj na pláž, na kúpaliská a dokonca aj na každodenné prechádzky. V kurze sú tielka s bláznivými potlačami, army tematikou, letnými motívmi či nápaditými nápismi, aby sme nezabudli pripomenúť okrúhly výstrih na tielku nemusíte mať až po pupok. Tielko nemusí byť vypasované ako košeľa, môže byť voľnejšie, vzdušnejšie, aby ste sa vy cítili čo najpríjemnejšie. 

 pánske tielka

Leto hýri farbami, tak prečo nevystúpiť zo svojej pohodlnej zóny a nezapojiť kreativitu.